• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Ørret med grønn saus

Fisk /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

400 g ørretfilet uten skinn og ben
2 paprika
8 stk cherrytomater
2 ss olivenolje
salt
pepper
Saus:
3 ansjosfilet
1 ss kapers
1 presset hvitløkfedd
3 ss olivenolje
litt frisk timian
frisk persille

Bruksanvisning

Skjær ørreten i fire stykker og dryss salt og pepper over. Rens paprika og skjær dem i passelige biter. Skjær tomatene i to.

Varm 1 ss olivenolje og surr paprika, tilsett så tomatene. Dryss salt og pepper over og hold varmt.

Stek ørreten i olivenolje og legg den sammen med grønnsakene.

Kjør ingrediensene til sausen i en kjøkkenmaskin til den er jevn. Server ørreten sammen med grønnsakene og sausen.

Fisk /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen