• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Hønsefrikassé

Fugl /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

kjøtt av kokt høne
3 gulrøtter
2 persillerøtter eller 2-3 skiver sellerirot
2-3 skiver kålrot

lys saus:
6 dl høns- og grønnsakkraft
3 ss hvetemel
salt
pepper
1 ts eddik eller sitronsaft
1/2 ts sukker

Bruksanvisning

Kok grønnsakene med kjøttet eller for seg i hønsekraft.

Lag sausen ved å koke opp kraften. Rør ut melet i litt kaldt vann i en kopp og tilsett jevningen i kraften under omrøring. La sausen koke i 5 minutter. Smak til med litt eddik og sukker, som gir en sursøt smak. Anrett kjøtt og grønnsaker på et fat og hell sausen over. Kokte poteter eller ris passer til.

Fugl /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen