• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kalasgryte

Fugl /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 1/2-2 gryteferdige kyllinger
smør eller margarin
1/2 ts paprika
salt
pepper
1 finhakket lök
2 dl rød-eller hvitvin
1 ss ekte soya
1 boks maiskorn (ca 350 g)
2 røde paprika
200 g sjampinjonger
sitron
1/2-1 dl fløte

Bruksanvisning

Del kyllingen i mindre biter, som brunes pent på alle kanter i smør i en gryte. Dryss over paprika og la det få steke med.

Dryss over salt og pepper og tilsett finhakket løk. Spe med vin og soya og la alt putre til kjøttet er mørt, ca 30 minutter.

Varm maisen i kraften fra boksen. Rens paprikaene og skjær dem i ganske store biter som dampes møre i litt smør og salt. Fres sjampinjongene i ganske lite smør i stekepannen. Bruk sterk varme, slik at bruningen går raskt og soppen ikke avgir kraft. Ha på salt pg drypp over sitronsaft.

Legg alle de varme ingrediensene lagvis i et serveringsfat.

Pisk inn fløten i sjyen fra paprikadampingen og etter soppstekingen. Smak eventuelt til med salt og krydder og hell sjyen opp i serveringsfatet.

Fugl /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen