• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Karibisk kylling

Fugl /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 kyllingfileter
Marinade:
½ dl hvit rom
2 ss presset lime
2 ss flytende honning
litt finhakket, fersk chilipepper
Til steking:
1 ½ ss smør
1 ½ ss sukker
Kokossaus:
2 dl hønsebuljong
2 dl hermetisk kokosmelk
1 ss soyasaus
salt
hvit pepper
hvit rom
Tilbehør:
Mango
Ananas
Kokosris eller vanlig ris

Bruksanvisning

Bland alle ingrediensene til marinaden i en plastpose. Ha i filetene og mariner 2-4 timer eller natten over.

Hell av marinaden og tørk filetene. Smelt smøret i en panne. Rør inn sukkeret til det smelter og stek filetene i blandingen i 3 minutter på hver side. Ta opp filetene og hold dem varme.

Hell buljong og kokosmelk i stekesjyen og kok opp. Smak til med soyasaus, salt, pepper og evt. en skvett med rom.

Server karibisk kylling med ris og kokossaus og pynt med ananas og mango.

Fugl /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen