• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fylt paprika

Kjøtt /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

400 g kjøttdeig
2 kalde kokte poteter
1 1/2 dl melk
1 1/2 ts salt
1 1/2 krm pepper
1 hakket liten gul løk
2 ss finhakket persille
4 ss chilisaus
4 røde, gule eller grønne paprika
2 dl revet ost

Bruksanvisning

Riv potetene på råkostjern. Bland det med kjøttet, melk, krydder, løk, persille og chilisaus.

Del paprikaene i to. Ta bort kjernehuset. Fyll paprikaene med kjøttdeigen og strø osten over. Sett paprikaene i en ildfast form. Stek formen ved 225 C i ca 25 minutter.

Server med ris og tomater.

Kjøtt /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen