• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Urtefrikadeller

Kjøtt /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 ts salt
2 blad løpstikke
500 g kjøttdeig
1 ½ dl strøbrød
2 små eller 1 stor egg
3 ss melk
1 rødløk
5 grønne stilker pipeløk eller vanlig løk
1 ts salt
1 bit hot chili eller pepperfrukt
1 ts sukker
4 topper basilikum
6 topper oregano

Bruksanvisning

Kok opp rikelig med vann i en stor gryte, ca 4 liter. Ha i 2 ts salt og 2 blad løpstikke.

Kjør løk, urter, sukker, salt og pepper i hurtigmikser eller hakk og bland for hånd. Tilsett strøbrød, egg og melk. Rør kjøttdeigen til sist.

Rull boller og slipp dem forsiktig ned i det kokende vannet. La det koke forsiktig i ca 10 minutter eller til frikadellene har flytt opp til overflaten.

Fisk dem opp med hullsleiv og server med kokte poteter eller ris med hot tomatsaus.

Kan også stekes som krydrete kjøttboller og spises varme eller kalde som snacks.

Kjøtt /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen