• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Innmatpølse

Kjøtt /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 kg innmat av svin, okse eller får (hjerte, lunge og rent kjøtt)
100 g potetmel
1 ss salt
1 ts pepper
1 ts malt ingefær
3-4 dl kald kraft
5 m utvannet fåretarm

Bruksanvisning

Vann ut kjøttet i rennende, kaldt vann i ett døgn. La det renne av på rist.

Mal kjøttet en gang, og bland i de øvrige ingrediensene.

Fyll massen i tarmen og bind i ca 10 cm lengder.

Innmatpølsen trekker ferdig i lettsaltet vann, i ca 15-20 minutter. Ca. 45 små pølser.

Kjøtt /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen