• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Ovnstekt medister

Kjøtt /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

600-700 g medisterpølse
1 ss smør eller margarin
1 rød paprika
1 tykk skive ost
1/2 slangeagurk
paprika

Bruksanvisning

Kok pølsene forsiktig så den ikke sprekker. La den renne godt av.

Legg den i smurt, ildfast fat, helst rundt.

Pensle pølsen med smør. Skjær små snitt i pølsen med jevne mellomrom og legg halve agurkskiver, snitter av paprika og ostestaver i snittene.

Stek pølsen til den er delikat brun og osten begynner å smelte.

Server denne østerriske retten med en luftig potetmos og mild sennep.

Kjøtt /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen