• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk

Kjøtt /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

500 g pølser, eks. Kokt medisterpølse
2 ts margarin eller smør
1 løk
3 dl hakkede, syltede rødbeter
½ dl hakket sylteagurk

Bruksanvisning

Skrell og hakk løken. Skrell og hakk løken. Trekk skinnet av pølsene og skjær dem i terninger. Brun fett i en stekepanne og stek pølsen sammen med løken til den er blitt myk og blank. Strø hakkede rødbeter og agurk over, rør om.

Serveres med kokte poteter og eventuelt en grønn salat.

Kjøtt /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen