• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Pølser med surkål

Kjøtt /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

8 småpølser
3 epler
50 g smør
1/2 kg finsnittet kål
1 ss smør
2 ts salt
1 ts karve
1/2 l vann
1 ss eddik
2 ss sukker
1 liten boks tomatpuré

Pynt:
sitronskiver
hakket persille

Bruksanvisning

Kok opp vann, ha pølsene i og ta gryten bort fra platen. La pølsene trekke 5-10 min.

Ta ut kjernhuset og skjær eplene i tykke skiver.

Stek epleskivene i smør på panne til de er møre, men fremdeles hele.

Smelt smøret i en gryte. Legg kålen i lagvis med salt og karve. Hell vannet over og la det koke til kålen er mør. Smak så til med sukker og eddik.

La det hele få et godt oppkok til slutt.

Varm tomatpuréen.

Ha surkålen i bunnen av et fat. Legg pølsene oppå og eplene langs siden. Hell tomatpuréen over og pynt med sitron og persille.

Kjøtt /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen