• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Rådyr- og pølsegryte

Kjøtt /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

300 g krydderåølse, f.eks. bratwurst
300 g grytekjøtt av rådyr
1 løk
1 hvitløkfedd
1 ss smør eller margarin
1 boks hele tomater, 400 g
1 ss tomatpuré
1 ts salt
1/2 ts grovmalt svart pepper
2 ts oregano
1 ts sennep
1 krm sukker
1/2 dl hakket persille

Bruksanvisning

Skjær pølser og kjøtt i små terninger. Skrell og hakk løke fint. Fres løken og tilsett hvitløk. Legg i kjøtt, tomater, tomatpuré, krydder, sennep og sukker.

La gryten syde under lokk i ca 20 minutter. Legg i pølser og kok i ytterligere 10 minutter.

Strø over persille og server med kokt pasta, brød og kålsalat.

Kjøtt /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen