• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Blåskjell med kokosmelk, ingefær og lime

Skalldyr /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 kg blåskjell
12 limeblader
2 ss fersk ingefær, revet
2 sitrongresstilker i tynne skiver
saft og revet skall av 1 sitron og 1 lime
8 hvitløksfedd i tynne skiver
salt
pepper
2 dl kokosmelk
1 eggehvite

Bruksanvisning

Skrubb, vask og rens skjellene. Fjern byssustrådene.

Ha blåskjell, limeblader, ingefær, sitrongress, lime, sitron, hvitløk, salt, pepper og kokosmelk i en bolle. Bland godt.

Lag 4 sirkler av bakepapir med en diameter på 30 cm. Fordel blåskjellene på arkene. Pakk dem sammen og pensle eggehvite på papirkantene som lim slik at pakkene ikke åpner seg.

Legg pakkene på en stekeplate og pensle dem med litt vann.

Stekes i ovn ved 250 C i ca. 10 min.

Anrett pakkene på tallerkener og server. Blåskjellene som ikke har åpnet seg, må kastes. Server med ris til.

Skalldyr /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen