Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kålrot, ca 700 g
vann
salt
400 g kjøttdeig
2 kalde kokte poteter
2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts oregano
1/2 liter lettmelk
smør eller margarin til formen
Skjær kålroten i skiver og skrell dem. Kokes helt myke i lettsaltet vann, og får renne av seg.
Bland det malte kjøttet med moset potet, salt og krydder, og spe med melk til en løs farse.
Legg kålrot og farse lagvis i smurt ildfast form, legg på lokk og la retten stå i ovnen ved 175 C i ca 50 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Et godt følge til denne retten er kokte poteter, syltet agurk og sennep.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus