Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
2 eggeplommer
4 dl kokosmelk
100 g sukker
1 ts vaniljesukker
4 ss hakkede pistasienøtter
Kjør egg, eggeplommer, kokosmelk, sukker og vaniljesukker i en food processor til sukkeret er oppløst.
Hell blandingen i små ildfaste porsjonsformer. Sett formene i en langpanne. Hell kokende vann i langpannen. Stek formene i ovn ved 180 C i ca. 20 minutter til blandingen har stivnet.
Server piddingene varme eller kalde med de hakkede pistasienøttene over.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus