Flere resulteter finnes under oppskriften
4 1/2 dl vanlig makaroni eller 5 1/2 snarkokt makaroni
200 g røkt skinke, pølse eller kjøttrester
2 løk eller 1 liten purre
2 dl reven ost
Eggestand:
3 egg
4 dl melk
1 ts salt
1 krm svart pepper
Forvarm ovnen og kok makaronien. Hell den i et dørslag, skyll den med kaldt vann og la det renne av.
Skjær skinke, pølse eller kjøtt i strimler. Skrell og hakk løken, eller snitt, skjær og skyll pyrren i tynne skiver. Bland den kokte makaronien med kjøtt, løk og reven ost.
Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell det over makaroniblandingen. Stek puddingen midt i ovnen til den er stivnet og fått pen farge, ca 30 minutter ved 200 C.
Server gjerne reven gulrot til.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus