• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Farsefylt paprika

Tilbehør /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

¾ dl langkornet ris
2 dl vann
2 løk
300 g kjøttdeig
2 ss margarin eller smør
1 ts salt
2 krm pepper
4 store grønne paprika
1 boks tomater, 400 g
1 ss margarin eller smør
2 krm salt
2 krm paprikapulver

Bruksanvisning

Kok risen under lokk på svak varme i ca 20 minutter. Skrell og hakk løken. Brun fettet i en stekepanne. Brun løken og kjøttdeigen under omrøring. Bland i den kokte risen. Smak til med salt og pepper.

Skjær av et lokk ved stilken på hver paprika, fjern kjernehuset og skyll dem. Fordel ris- og kjøttdeigblandingen i paprikafruktene, legg på lokkene og fest eventuelt med tannstikkere. Plasser paprikafruktene i et lavt, vidt kokekar. Tilsett knuste hermetiske tomater, fett, salt og paprikapulver. Kok paprikaene under lokk i 20-25 minutter.

Server loff og eventuelt kokte poteter til.

Tilbehør /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen