• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Tomater fylt med kyllinglever

Tilbehør /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 store tomater
8 kyllinglever
2 egg
1 tykk loffskive
1 hakket løk
salt
pepper
2 ss klippet persille
smør eller margarin

Saus:
innmaten fra tomatene
salt
pepper
1 ts hvetemel
1 ts smør eller margarin

Bruksanvisning

Skjær en stor skalk av tomatene. Hul dem ut og sett dem på hodet, så all væsken renner ut.

Brun kyllinglever lett i smør. Mos den med gaffel og fjern hinner og ganger. Tilsett utgnidde brødsmuler, hakket løk og sammenpiskede egg. Smak til med salt, pepper og persille.

Fyll tomatene med farsen. Sett dem i godt smurt, ildfast fat. Legg en liten smørklatt på toppen og stek dem delikat gylne.

Kok en saus av innmaten fra tomatene. Jevne den lett med hvetemel og smør rørt sammen. Smak til med salt og pepper og gni den gjennom en sikt.

Hell sausen rundt tomatene i fatet ved servering. Pynt med tertesnipper. Server retten varm.

Tilbehør /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen