• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Rødløksmarmelade

Tilbehør /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 store rødløk
2 ss sukker
3 ss rødvinseddik
2 dl rødvin
30 g smør

Bruksanvisning

Skrell og skjær rødløken grovt. Legg den i en stekepanne og strø over sukkeret.

Brun løken lett under stadig omrøring til sukkeret smelter. Tilsett eddik og vin. Kok løken til nesten all væsken er kokt inn. Rør inn smøret og legg marmeladen på glass med tett lokk. Avkjøles.

Serveres til stekt viltkjøtt eller fugl.

Tilbehør /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen