• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Rømmegrøt (Oslo)

Tradisjonsmat /

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 liter seterrømme
1 1/2 dl hvetemel
1/2 ts salt

Bruksanvisning

Kok rømmen på svak varme under lokk i 5 minutter. Dryss melet på under omrøring. La grøten koke videre på svak varme til smøret skiller seg godt ut. Rør ikke unødig i grøten, da vil den ikke skille seg. Smak til med salt.

Noen foretrekker å øse fettet av og servere det ved siden av, men det mest vanlige er å la det bli i grøten.

Rømmegrøt serveres ofte med sukker, kanel og rosiner.

Tradisjonsmat /


Sum Oppskrifter 0 funnet


Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen