• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kylling fra Algerie

Internasjonale / Algerie

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 ss anisfrø
saften av 3 sitroner
2 løk, revne
1 bunt frisk koriander, hakket
5 cm fersk ingefær, skrelt og revet
4 hvitløkfedd, knuste
2 ts paprikapulver
½ ts kajennepepper
1 klype safrantråder
2,5 dl olivenolje
3 små kyllinger
salt
pepper

Bruksanvisning

Rist anisfrøene i tørr stekepanne til det dufter. Knus dem. Bland anisfrø, sitronsaft, løk, koriander, ingefær, hvitløk, paprikapulver, kajennepepper og safrantråder i en bolle og pisk inn olivenoljen. Smak til marinaden, ha i mer kajennepepper og svart pepper om nødvendig.

Åpne kyllingene med en stor kniv, rens dem for innmat og skjær vekk overflødig skinn og fett. Legg kyllingene i en plastbolle og gni dem inn med marinaden. Dekk til og sett i kjøleskap til marinering i minst 12 timer.

La kyllingene få romtemperatur før de grilles. Stek kyllingene på rist over middels varmt kull, eller under en vanlig grill. Snu kyllingene av og til, og pensle dem med marinaden. Kyllingene er ferdig når skinnet er sprøtt og det renner ut klar kjøttkraft når du stikker en nål i den tykkeste delen av låret.

Internasjonale / Algerie


Sum Oppskrifter 1 funnet


Kylling fra Algerie

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen