• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Makrell cuscatleca

Internasjonale / Guatemala

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 makreller
2 ss margarin eller jordnøttolje
2 løk
1 hvitløkfedd
1 ½ ss vineddik
2 dl hvitvin eller eplesaft
salt
pepper

Bruksanvisning

Varm olje eller margarin i en stor panne. Finhakk løk og hvitløk og ha det i stekepannen. Del tomatene i små båter og legg dem i panna sammen med løken. La blandingen surre et par minutter.

Legg i rensede makreller og brun dem på begge sider. Hell vineddik og hvitvin eller eplesaft over. Strø over rikelig med salt og pepper. Dekk til med lokk og la retten trekke på svak varme i ca 15 minutter. Snu makrellen etter noen minutter.

Server direkte fra pannen med kokt ris eller poteter og en salat.

Internasjonale / Guatemala


Sum Oppskrifter 1 funnet


Makrell cuscatleca

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen