• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Käserösti - sveitsisk potetkake

Internasjonale / Sveits

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4-5 rå poteter
1 løk
1/2 ts salt
1 1/2 ss margarin eller smør
1 1/2 dl revet, vellagret ost (Norvegia, Jarlsberg, Sveitser)
2-3 tomater

Bruksanvisning

Skrell poteter og løk. Riv potetene grovt og finhakk løken. Bland poteter, løk og salt.

Brun fettet i en stekepanne. Stek potetblandingen halvmør, 6-8 minutter, rør innimellom. Bland 1 dl av den revne osten, rør om og glatt til. Stek kaken under lokk på svak varme i ca 5 minutter til undersiden har sprø skorpe. Vend kaken og stek den i ca 5 minutter på den andre siden. Drys over resten av osten, slik at den smelter mens kaken stekes.

Internasjonale / Sveits


Sum Oppskrifter 1 funnet


Käserösti - sveitsisk potetkake

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen