• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Usøtet kakao

Ordliste / Mat

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

Det er ingen ingredienser.

Bruksanvisning

Denne er lagd av ren kakaomasse etter at mesteparten av kakaosmøret er trukket ut. Massen ristes og males deretter til pulver. Den er trolig den mest økonomiske måten for å gi bakevarer og puddinger sjokoladesmak.

Ordliste / Mat


Sum Oppskrifter 336 funnet


Actinidin

Advieh

Agriodiosmos

Agriohorta

Akasiefrø

Akudjura

Al Dente

Allehånde

Alya

Anis

Anithos

Appelsinblomstvann

Arborioris

Arni

Askorbinsyre

Athorios

Avbaking

Avgolemono

Baharat

Bain-Marie

Baklava

Bardere

Bastirima

Bavette

Belg

Blansjere

Blomsterbunn

Blåkoke

Bonitt

Bouquet garni

Bresere

Bromelin

Brule

Brune

Bucatini

Bukkehornkløver

Börek

Calzone

Capelli d´angelo

Cezve

Chelow

Chili Sambal

Chili/hvitløksaus

Chilipepper

Chilipulver

Chipolatapølse

Chitarra

Cocotte

Couscous

Daikon

Dampe

Daphne

Deglasere

Demiglace

Diabetes

Dibs

Dolma

Dressing

Druesukker

Dørslag

Eggah

Eid-el-Kurban

Eishta

Eksotisk

Emulgering, Emulsjon

Enzymer

Eteriske oljer

Etylen (C2 H4)

Ezme

Farsere

Fatta

Fesenjân

Feta

Fettsyrer

Fila

Filetere

Filodeig

Firin

Fisinjan

Fiskesaus

Flambere

Fond

Forvelling

Fosfor

Frapere

Frese

Frikadelle

Frikassé

Fritere

Frityr

Fruktsukker

Furn

Fusilli

Garnere

Garnityr

Gaymar

Ghee

Glassere

Glukose

Glyka

Granary

Gratinere

Grave

Graviera

Gresk yoghurt

Grille

Grisle

Grønn pepper

Grønnsakkraft

Gulning

Gurkemeie

Haloumi

Halva

Halwa

Hawayij

Helva

Horiatiko

Hormoner

Hvit sjokolade

Hybrid

Ingefær

Inulin

Jern

Jevne

Jod

Kafferlime

Kajenne

Kakaduplomme

Kalium

Kalkvann

Kalorier

Kalsium

Kanaka

Kandisere

Kanel og kinesisk kanel (kasja)

Kapers

Karbohydrater (kullhydrater)

Kardemomme

Karotener

Karriblader

Karripasta

Karve

Kasseri

Kataifi

Kaymak

Keftedes

Ketalotiri

Khoresht

Kibbeh

Kidonopasto

Kikerter

Kilopittes

Kinesiske bønner

Kishk

Klare

Klaret smør

Kle

Klorofyll

Kolesterol

Konservere

Kookoo

Koriander

Kostfiber

Koulouria

Kritharaki

Kroketter

Krustader

Krutonger

Krymmel

Kumara

Kurban Bayrami

Laban

Lardons

Lasagnette

Lavash

Legere

Lilly Pilly

Linguine

Loukanika

Loukoumi

Lykopen

Maccheroni

Maidanos

Majiritsa

Mandolata

Mangan

Manouri

Mansaf

Mantzourana

Marathos

Marinade

Marinere

Marmite

Mastiks

Melitzanes

Melkesjokolade

Mesclun

Mezedes

Mezze

Mineraler

Mizithra

Montere

Moussaka

Munthari

Muskatblomme og muskatnøtt

Mørk sjokolade

Nellik

Okra

Organisk sjokolade

Palmesukker

Panade

Pancetta

Panere

Papain

Paprika

Parere

Passere

Pasta

Pastirma

Pekmez

Pektin

Pepper

Pepperblad

Pepperbær

Phaskomilo

Pittes

Polenta

Polow

Porcini

Posjere

Protein

Puré

Quandong

Ragu

Rake

Ramadan

Ramazan

Ratatouille

Redusere

Rekepasta, tørket

Revani

Ricotta

Rigani

Rishta

Rismel

Rispapir

Riste

Risvermicelli

Robb

Rosellablomst

Rosenvann

Rød pepper

Røre hvitt

Safran

Salamblader

Samna

Sardell

Sautere

Sauteringspanne

Sesamfra

Sesamolje, asiatisk

Sikte

Sitrongress

Sitrus

Sjokoladebiter

Sjy

Skolm

Skålde

Småkoke

Smørdampede grønnsaker

Snitzel

Sofregit

Solanin

Sorbet

Souvlakia

Spaghetti

Spe

Speck

Speke

Spekke

Spisskummen

Sprenge

Stenke

Stifado

Stivelse

Stjerneanis

Sto fourno

Stuing

Sucuk

Sufflé

Sujuk

Sukat

Sukkerprikker

Surre

Svart skogsopp

Svartøyebønner

Søt sjokolade

Søtvierfamilien

Tahdeeg

Tahini

Tamarind

Tandir

Tandoor

Tapsi

Tarator

Tarhana

Tarkhina

Thimari

Throumbes

Tragant

Trahana

Transjere

Trøffelsjokolade

Tsirosalata

Tørkede reker

Tørrsteking

Tørrstoff

Usøtet kakao

Usøtet sjokolade

Uttrekk av bitterstoff fra grønnsaker

Valmuefrø

Vasilikos

Vinblad

Vitamin A

Vitamin B

Vitamin C

Vitaminer

Vol-au-vent

Wasabi

Wontonflak

Yapraq

Yufka

Zaatar

Zeytinyagli

Zhug

Østerssaus

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen