• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Chimichurri

Internasjonale / Argentina

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

10 hvitløkfedd, grovhakket
3 jalapeñochili, uten frø, grovhakket
½ stor bunt flatbladet persille
4 ss rødvinseddik
3 dl olivenolje
½ ts havsalt

Bruksanvisning

Chimichurri er like vanlig i Argentina som ketchup er i Norge. Chimichurri er en saus/marinade/grillolje laget av ovenstående ingredienser. Sausen serveres til biff, men brukes også som marinade, dipp og som saus til mye annet.

Kjør hvitløk og jalapeñochili i en food processor. Tilsett persille. Bruk ”puls”-funksjonen på maskinen for å blande godt.

Ha i eddik, olivenolje og salt og kjør til du har en jevn blanding. Bruk sausen umiddelbart eller sett den i kjøleskapet. Den holder seg i flere dager.

Bruk chimichurri til å pensle på kjøtt eller fisk både før og mens det grilles. Server med nypoteter eller hjemmelaget pommes frites, og en stor sitronbåt.

Internasjonale / Argentina


Sum Oppskrifter 3 funnet


Chimichurri

Fruktsalat med frossen yoghurt

Spinatpai (Pasovalina)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen