• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Spinatpai (Pasovalina)

Internasjonale / Argentina

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser



Fyll:
1 løk
3 ss olje
½ ts olje
1 ss mel
2 dl melk
muskatnøtt
150 g spinat, finhakket
parmesan eller annen ost

Deig:
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts sukker
½ ts salt
1 sammepisket egg
½ dl olje
½ dl melk

Bruksanvisning

Start med fyllet: Stek løken i olje til den er gyllen. Tilsett salt og mel og la det koke i 2 minutter. Tilsett melk og muskatnøtt gradvis til dy får en tykk saus. Tilsett spinat og ost.

Bland de tørre ingrediensene til deigen. Tilsett en blanding av de våte ingrediensene til deigen lar seg forme.

Klapp ut deigen i en paiform eller vanlig kakeform. La deigen gå litt oppover kanten slik at den kan holde på fyllet.

Stekes ved 200 C i ca 30 minutter på nederste rille.

Internasjonale / Argentina


Sum Oppskrifter 3 funnet


Chimichurri

Fruktsalat med frossen yoghurt

Spinatpai (Pasovalina)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen