• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Belgisk omelett med sopp

Internasjonale / Belgia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

250 g sopp
3 ss smør eller matolje
3 egg
4 ss hvetemel
litt mineralvann
persille
salt
pepper

Bruksanvisning

Skjær soppen i tynne skiver og la den surre i smør eller olje i 5-10 minutter. Smak til med hakket persille, salt og pepper. Stivpisk eggehvitene og lag en røre av dem, plommene, melet og mineralvannet. Tilsett soppen. Stek omeletten i pannen på vanlig måte. Serveres med grønnsaksalat.

Internasjonale / Belgia


Sum Oppskrifter 3 funnet


Belgisk omelett med sopp

Dampede belgiske blåskjell

Skrei på belgisk

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen