• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Skrei på belgisk

Internasjonale / Belgia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 stk skreifilet med skinn, á 200 g
6 tomater
800 g små poteter
200 g smør
1/2 ss salt
1 dl hønsekraft
2 dl olivenolje
5 dl god hvitvinseddik
1/2 bunt kjørvel
200 g reker
havsalt

Bruksanvisning

Skold tomatene, del dem i 4 og ta ut kjernene. Legg tomatene i en smurt ildfast form. Pensle med olivenolje og dryss på havsalt. Sett stekeovnen i 2 timer ved svak varme.

Vask og skrell potetene og legg dem i et lag i en ildfast form sammen med smøret. Bak deretter i ovn i 30 minutter. Stek fileten raskt i smør på sterk varme med skinnsiden ned. Deglaser, det vil si kok ut pannen med vineddik og kyllingkraft.

Hell den varme sausen på tallerkenen. Legg poteter, tomater og noen reker på tallerkenen. Anrett fisken over blandingen. Pynt med frisk kjørvel.

Internasjonale / Belgia


Sum Oppskrifter 3 funnet


Belgisk omelett med sopp

Dampede belgiske blåskjell

Skrei på belgisk

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen