• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Hønsesalat med mais (Bocado primavera de ave)

Internasjonale / Chile

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 høne
5 dl hermetiske maiskorn
5 tomater
2 paprika
2 dl majones
2 dl yoghurt
3 egg
1 ts chilisaus eller tabasco
1 ts tomatketchup
1 ts salt
½ ts svart pepper

Bruksanvisning

Kok høna til den er mør, ca 2 timer. Hardkok eggene. Skjær hønsekjøttet fra beina og skjær det I terninger.

Vask og del grønnsakene i tynne strimler. Rør sammen yoghurt, majones, tomatketchup, salt, pepper og eventuelt tabasco.

Bland hønsekjøttet og grønnsakene med dressingen. Legg det på et fat. Del eggene i båter som legges rundt kanten på fatet.

Retten kan pyntes med oliven og reddiker i skiver og eventuelt salatblader. Retten settes i kjøleskap og serveres kald. Serveres med brød.

Internasjonale / Chile


Sum Oppskrifter 9 funnet


Brød i stekepanne (Sopaipillas)

Chilensk linsesuppe

Chilenske kyllingmarinade

Chilenske kyllingspidd

Empanadas

Fiskesuppe fra Chile

Hønsesalat med mais (Bocado primavera de ave)

Kjøttpai med mais (Pastel de choclo)

Pebresaus

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen