• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kjøttpai med mais (Pastel de choclo)

Internasjonale / Chile

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

400 g kjøttdeig
3 løk
30 g smør eller olje
1 ½ ts oregano
2 ts salt
1 kokt kylling
1 dl oliven
1 dl rosiner
3 hardkokte egg
Maispure:
350 g maiskorn
1 ss basilikum
2 ss hvetemel
1 ss smør
¾ dl melk
¾ dl kremfløte
2 egg

Bruksanvisning

Finhakk løken og stek løk og kjøttdeig i olje i ca 10 minutter uten å brune. Smak til med oregano og salt.

Kok rosinene i litt vann og sil av vannet. Skjær eggene i skiver. Del kyllingen i fire stykker.

Hell maiskornene i en hurtigmikser og purér dem. Hell pureen i en bolle og smak til med basilikum.

Smelt smøret i en kjele og visp i mel, melk og fløte så det blir en saus. Ta kjelen til side og visp eggene.

Bland sausen med maispureen. Smør en ildfast form eller langpanne. Ha i kjøttdeigen og legg kyllingstykkene oppå. Fordel oliven, rosiner og egg i skiver over det hele. Dekk til med maispureen. Gratiner kjøttpaien i ovnen i ca 20 minutter ved 225-250 C, eller til overflaten har tatt farge og alt er gjennomvarmt.

Retten skal serveres med ris. Riskornene freses da med olje, hvitløk og salt før koking.

Internasjonale / Chile


Sum Oppskrifter 9 funnet


Brød i stekepanne (Sopaipillas)

Chilensk linsesuppe

Chilenske kyllingmarinade

Chilenske kyllingspidd

Empanadas

Fiskesuppe fra Chile

Hønsesalat med mais (Bocado primavera de ave)

Kjøttpai med mais (Pastel de choclo)

Pebresaus

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen