• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Japansk kylling

Internasjonale / Japan

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 stor kylling
salt
pepper
1/2 ts ingefær
smør eller margarin
2 dl hønsebuljong
3-4 dl ananasjuice
1 dl halvtørr hvitvin
1/2 dl vineddik
1-2 ss soya
1 rød paprika i ringer
1 gul eller grønn paprika
1 boks ananas
3 ts potetmel
2 ss appelsinmarmelade

Bruksanvisning

Del kyllingen i 8 serveringsstykker. Krydre med salt og pepper og ingefær. Brun dem i varm stekepanne. Legg kjøttet over i en gryte. Tilsett buljong, ananaskraften, vin soya og vineddik. La kjøttet trekke ca 10 minutter. Tilsett paprikaringer, og la gryten trekke videre ca 10 minutter.

Del ananasen i biter. Ta opp kjøttstykkene og paprikaen. Smak sjyen til med appelsinmarmelade og evt. litt mer soya og ingefær. Jevn sjyen med potetmel, rørt ut i litt vann. Legg kjøttstykkene og paprikaringene tilbake i gryten og ha i ananasbitene. Server retten rykende varm sammen med ris, soya, ingefær, salt og pepper.

Internasjonale / Japan


Sum Oppskrifter 7 funnet


Grillet ørret på japansk

Japanese

Japanese Slipper

Japansk kylling

Saltet grillet ørretfilet på japansk

Sukiayaki

Tempura

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen