• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Saltet grillet ørretfilet på japansk

Internasjonale / Japan

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

600 g ørretfilet med skinn
2 ss salt
revet kinesisk reddik (daikon)
japansk soyasaus
sake
kokt ris

Bruksanvisning

Skjær ørreten i ca 2 cm brede skiver og del disse to eller tre på tvers. Tørk bitene og dryss salt over på alle sider. La dem ligge i 5 minutter.

Legg bitene på rist over langpanne og stek dem under grill i stekeovn ved 250 C. Snu dem når de er brune og stek videre på andre siden. De skal være gyllenbrune og sprø

Internasjonale / Japan


Sum Oppskrifter 7 funnet


Grillet ørret på japansk

Japanese

Japanese Slipper

Japansk kylling

Saltet grillet ørretfilet på japansk

Sukiayaki

Tempura

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen