• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Sukiayaki

Internasjonale / Japan

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

500 g oksefilet eller indrefilet
2 bunter vårløk
200 g bambusskudd på boks
250 g østerssopp
200 g bønnespirer
1/2 kinakål
300 g nudler
olje til steking
4 egg

Saus:
1 1/2 dl oksebuljong
4 ss soyasaus
2 ss tørr sherry
1 ss sukker

Bruksanvisning

Skjær kjøttet i meget tynne skiver eller få det tilskåret i kjøttdisken. Skjær grønnsakene i mindre stykker.

Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Varm oljen i en stor, dyp panne og brun kjøttet over sterk varme.

Ta det opp med en hullsleiv. Brun grønnsakene unntatt bønnespirene et par minutter under omrøring.

Ha kjøttet tilbake i pannen og hell over sausen. La det surre i 2-3 minutter. Tilsett nudler og bønnespirer, og gi alt en rask gjennomvarming. Nudlene kan også serveres ved siden av.

La hver og en ved bordet dyppe kjøttet sitt i sammenvispet egg.

Internasjonale / Japan


Sum Oppskrifter 7 funnet


Grillet ørret på japansk

Japanese

Japanese Slipper

Japansk kylling

Saltet grillet ørretfilet på japansk

Sukiayaki

Tempura

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen