• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Tabbouleh

Internasjonale / Libanon

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

250 g bulgurhvete
3 dl kokende vann
150 g kirsebærtomater, delt i fire
¼ agurk, finhakket
6 vårløk, finhakket
4 ss hakket frisk persille
4 ss hakket frisk mynte
saft og revet skall av 1 sitron
1 ss olivenolje
salt
nymalt svart pepper

Bruksanvisning

Ha bulgurhveten i en bolle og hell det kokende vannet over. Sett det til side og la det ligge i bløt i 20-25 minutter, til grynene er møre. Hell bulguren opp i en sikt slik at bløtevannet renner av, og ha de avrente grynene i en serveringsbolle.

Bland sammen de øvrige ingrediensene og ha dem oppi bulguren. Bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper, og server straks.

Internasjonale / Libanon


Sum Oppskrifter 13 funnet


Bulgur-salat (Taboli)

Falaffel

Frityrstekte grønnsaker (Makali)

Fylte squash (Kose´b labn)

Grillet fisk med sesamsaus (Samak Meshwibi Tahini)

Khoshaf

Kikertstuing (Hommus)

Kyllinggryte (Jeje)

Libanesisk brødsalat (Fattoush)

Puré av grillede auberginer (Baba Ghanoush)

Ris med linser og løk (Mejadarra)

Risdessert (Riz´l halib)

Tabbouleh

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen