• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Agurk- og fetasalat med fennikel og mynte

Internasjonale / Sør-Afrika

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 store agurker, delt i fire og skåret i ½ cm tykke skiver
2 ts salt
4 ss extra virgin olivenolje
2 ss nypresset sitronsaft
250 g fetaost i store terninger
8 vårløk, i skiver på skrå
4 ss hakkede fennikelblader, pluss litt til pynt
4 ss hakket frisk mynte, pluss litt til pynt
salt
nykvernet pepper

Bruksanvisning

Plasser agurken i et dørslag, dryss med salt og la den stå i 30 minutter for at noe av væsken skal renne ut.

I mellomtiden lager du dressingen av olivenolje og sitronsaft og litt salt og pepper i en liten bolle.

Klapp agurken tørr med kjøkkenpapir. Bland agurk, fetaost, vårløk, fennikel og mynte i en salatbolle. Hell over dressingen, bland og smak til om nødvendig. Pynt med den ekstra fennikelen og mynten og server.

Internasjonale / Sør-Afrika


Sum Oppskrifter 5 funnet


Agurk- og fetasalat med fennikel og mynte

Biltong-tørket kjøtt

Rusk

Salat med tørket frukt

Shraak

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen