• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Shraak

Internasjonale / Sør-Afrika

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

500 g hvetemel
½ ts salt

Bruksanvisning

(16 stk)

Shraak er tynne brød uten gjær som passer godt til ost og pikkels.

Ha hvetemel og salt i en stor bolle og rør inn 2,5 dl lunkent vann, eller akkurat nok til å forme en fast deig. Kna deigen til den blir glatt.

Dekk til og la deigen hvile i 30 minutter til den blir mer smidig. Varm ovnen til 200 C.

Dryss litt mel på benken, del deigen i 16 like store emner og kjevle emnene ut til tynne runde brød.

Legg brødene på melet stekeplate og stek dem i 10-12 minutter til de sveller opp og blir lyst gylne.

Internasjonale / Sør-Afrika


Sum Oppskrifter 5 funnet


Agurk- og fetasalat med fennikel og mynte

Biltong-tørket kjøtt

Rusk

Salat med tørket frukt

Shraak

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen