• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Ungarsk paprikagulasj

Internasjonale / Ungarn

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 kg frikassékjøtt av kalv
2 ss margarin
250 g løk
1 fedd hvitløk
200 g sopp
1 ss paprikapulver
1 ss hvetemel
3 dl vann eller buljong
3 ss tomatpuré
salt
pepper
1 1/2-2 dl yoghurt eller rømme

Bruksanvisning

Skjær kjøttet i terninger, som brunes raskt i varmt fett. Ta kjøttet opp og brun så løkringer, knust hvitløk og sopp i skiver.

Dryss paprika og hvetemel over og rør om. Spe med vann eller buljong. Kok opp under omrøring.

Legg kjøttet tilbake i sausen, tilsett tomatpuré og smak til med salt og pepper. La retten surre ved svak varme i 1 1/2-2 timer.

Hell yoghurt eller rømme over like før servering. Dryss ekstra paprika over.

Serveres med makaroni eller potetstappe.

Internasjonale / Ungarn


Sum Oppskrifter 15 funnet


Det ungarske kjøkken

Budapestkake

Gulasj (Puszta-gulyás)

Gulasjsuppe

Karpe i grønt (Ponty)

Paprikagryte med poteter (Paprikáskrumpli)

Paprikakylling (Paprikáscsirke)

Pogacsa

Svine-pörkölt (Sertéspörkölt)

Ungarsk osteforrett (Tèjfeles sajt)

Ungarsk paprikagulasj

Ungarsk potetgryte

Ungarsk ribbe

Ungarsk sideflesk

Ungarsk surkålgryte

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen