• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Ungarsk sideflesk

Internasjonale / Ungarn

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 1/2-2 kg lettsaltet sideflesk med svor
1/2 ss hele pepper
1 ss karve

Bruksanvisning

Lag snitt tvers over svoren med 3 mm mellomrom, bruk skarp spiss kniv. Press pepperkornene ned i sprekkene over hele steken. Dryss karven over.

Legg fleskesteken på rist over langpannen som er dekket i bunnen med aluminiumsfolie.

Sett flesket i ovnen ved 185 C i ca 1 3/4-2 1/4 time. Stek et kvarter til ved 250 C, for å få en brun og sprø svor.

La den stå kaldt over natten, helst i kjøleskap etter at den er avkjølt. Skjær av steken etter behov, ca 2 mm tykke skiver.

Et godt følge til denne retten er ferske rødbeter, små nykokte med smør til. Nedlagte rødbeter. Kruspersille, potetmos eller nykokte poteter.

Internasjonale / Ungarn


Sum Oppskrifter 15 funnet


Det ungarske kjøkken

Budapestkake

Gulasj (Puszta-gulyás)

Gulasjsuppe

Karpe i grønt (Ponty)

Paprikagryte med poteter (Paprikáskrumpli)

Paprikakylling (Paprikáscsirke)

Pogacsa

Svine-pörkölt (Sertéspörkölt)

Ungarsk osteforrett (Tèjfeles sajt)

Ungarsk paprikagulasj

Ungarsk potetgryte

Ungarsk ribbe

Ungarsk sideflesk

Ungarsk surkålgryte

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen