• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kavarma

Internasjonale / Bulgaria

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

400 g svinebog eller lår
150 g kalvelever, eller mer kjøtt
4 gule løk
1 grønn pepperfrukt
3-4 tomater
250 g frisk sopp
2-4 små, sterke pepperfrukter
svart pepper
paprika
sar
salt
olje

Bruksanvisning

Kjøtt og lever skjæres i terninger, løk i biter og paprika i skiver. Alt freses i olje.

Soppen skjæres i skiver og freses for seg. Alt fordeles sammen med oppskårne tomater i porsjonsgryter eller en stor, ildfast form med lokk.

Krydres med paprika og rikelig med sar. I porsjonsgryter legger du en liten, sterk pepperfukt på toppen i hver. Det holder med to til en stor gryte. Disse kan fjernes før servering.

Settes i ovnen ved 200 C og bakes i 45-60 min.

Internasjonale / Bulgaria


Sum Oppskrifter 12 funnet


Det bulgarske kjøkken

Dampkokte bønner (Selen Fasul)

Grønnsakgryte med kjøtt (Gjuvetsch)

Honningepler (Jabalki s med)

Jordbærdessert (Jagodi)

Kald yoghurtsuppe (Tarator)

Kalvekjøttgryte med grønne bønner (Popska Jachnia)

Kavarma

Peppergryte med ost (Misch-masch)

Rødbetsalat med pepperrot (Tcherveni Zvekla)

Røde pepperfrukter med ostefyll (Palneni tchushki)

Tomatkylling (Pile s domati)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen