• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Peppergryte med ost (Misch-masch)

Internasjonale / Bulgaria

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

10 røde pepperfrukter
4 tomater
1 løk
100 g hvit bulgarsk ost
¾ dl olje
3 egg
1 bunt persille
yoghurt som tilbehør

Bruksanvisning

Legg pepperfruktene noen øyeblikk i kokende vann og flå dem. Skjær dem i strimler etter at frøstokk og kjerner er fjernet. Skrell og grovhakk løken og brun den i olje i en tykkbunnet gryte. Ha tomatene oppi og stek blandingen i 10 minutter.

Tilsett pepperfruktstrimler og la massen surre i ytterligere 10 minutter. Smuldre osten ned i gryten sammen med finhakket persille og rør til slutt i piskede egg. La retten stå på svak varme til eggemassen er blitt stiv.

Server straks med yoghurt til.

Internasjonale / Bulgaria


Sum Oppskrifter 12 funnet


Det bulgarske kjøkken

Dampkokte bønner (Selen Fasul)

Grønnsakgryte med kjøtt (Gjuvetsch)

Honningepler (Jabalki s med)

Jordbærdessert (Jagodi)

Kald yoghurtsuppe (Tarator)

Kalvekjøttgryte med grønne bønner (Popska Jachnia)

Kavarma

Peppergryte med ost (Misch-masch)

Rødbetsalat med pepperrot (Tcherveni Zvekla)

Røde pepperfrukter med ostefyll (Palneni tchushki)

Tomatkylling (Pile s domati)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen