• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Rødbetsalat med pepperrot (Tcherveni Zvekla)

Internasjonale / Bulgaria

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 kg rødbeter
1 ½ dl olje
4 ss sitronsaft
3 ss revet pepperrot
1 ss karve

Bruksanvisning

Kok rødbetene møre i vann i ca 30 minutter og skrell dem tynt. Skjær dem så i skiver og legg disse i en bolle.

Rør sammen sitronsaft og olje, tilsett karve og smak til med salt.

Bland inn 1 skje revet pepperrot og rist marinaden godt sammen. Hell den over rødbetene, som så får stå kaldt i ca 2 timer.

Dryss over med nyrevet pepperrot like før salaten skal serveres.

Rødbetsalat går fortreffelig sammen med kjøtt.

Internasjonale / Bulgaria


Sum Oppskrifter 12 funnet


Det bulgarske kjøkken

Dampkokte bønner (Selen Fasul)

Grønnsakgryte med kjøtt (Gjuvetsch)

Honningepler (Jabalki s med)

Jordbærdessert (Jagodi)

Kald yoghurtsuppe (Tarator)

Kalvekjøttgryte med grønne bønner (Popska Jachnia)

Kavarma

Peppergryte med ost (Misch-masch)

Rødbetsalat med pepperrot (Tcherveni Zvekla)

Røde pepperfrukter med ostefyll (Palneni tchushki)

Tomatkylling (Pile s domati)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen