• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Dansk leverpostei i form

Internasjonale / Danmark

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

600 g okselever
500 g spekk
225 g svinekjøtt
1 stor løk
3 ss hvetemel
3 eggeplommer
salt
pepper
1/2 ts allehånde
3 1/2 dl kremfløte
3 eggehviter
15 skiver bacon
200 g sopp
3 ss smør
persille
sylteagurk
rødbeter

Bruksanvisning

Mal lever, spekk, svinekjøtt og løk i kjøttkvernen. Bland i mel og eggeplommer. Rør inn fløte og vend tilslutt stivpiskede eggehviter inn. Smak til med salt, pepper og allehånde.

Kle i brødform med baconskiver og hell i massen. Legg også baconskiver på toppen, Stek i vannbad i ovn på 170 C i 45-55 min. Den skal få en fin brun skorpe på toppen.

Avkjøl litt og server posteien lun, med ristet sopp, sylteagurk og rødbeter.

Internasjonale / Danmark


Sum Oppskrifter 12 funnet


Dansk elg- og selleripaté

Dansk festkringle

Dansk hakkebøff

Dansk leverpostei

Dansk leverpostei i form

Dansk ribbenstek

Dansk ribbestek med tranebærsaus

Dansk rødkålsalat

Dansk surdeigsbrød

Danske fastelavensboller

Danske frikadeller

Norsk laks på dansk

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen