• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Bacon and eggs

Internasjonale / England

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 egg
5-6 tynne baconskiver

Bruksanvisning

Varm stekepannen langsomt. Den må ikke være for varm. Legg baconskivene i pannen. Stek dem gylne, men ikke for sprø, på begge sider. Man får best resultat hvis man stadig vender på baconskivene. Ta baconskivene ut og legg dem på en varm tallerken.

Slå eggene opp i baconfettet i pannen, skru varmen litt opp og la eggehvitene akkurat bli stiv. Flytt så straks eggene over på bacon-tallerkenen. Blir de liggende for lenge i pannen stivner også plommene og hvitene blir seige.

Bacon og egg serveres også som bacon og scrambled eggs, dvs eggerøre. I dette tilfellet pisker man først eggene og tilsetter evt 1 ss kaldt vann før man har dem i baconfettet i pannen. Vend og flytt på eggemassen etter hvert som den blir stiv. Eggerøren serveres helst en anelse fuktig og blank på overflaten.

Internasjonale / England


Sum Oppskrifter 17 funnet


Det engelske kjøkken

Apple-pie

Bacon and eggs

Christmas-pudding

Eggekonjakk-saus

Engelsk kyllingpai

Jegergryte (Hunter´s Stew)

Muffins

Myntesaus (Mint-sauce)

Pai med brisler og sjampinjong (Aunt Nelly´s Mushroom Pie)

Plumpudding

Roastbeef

Rollmops

Rompunsj (Rum Punch)

Steak and Kidney Pie

Welsh Rarebit

Yorkshire-pudding

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen