• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Plumpudding

Internasjonale / England

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

250 g nyretalg
250 g sukker
250 g rosiner
250 g korinter
250 g sukat
250 g knust kavring
2 dl melk
1 ts allehånde
1 dl rom
100 g appelsinmarmelade
5 egg
1 mandel

Bruksanvisning

Bland den finhakkede nyretalgen med de andre tørre ingrediensene. Sukat finsnittes og rosiner og korinter meles litt for ikke å gli ned i bunnen. Rør godt.

Ha i allehånde og rom, og eggeplommer pisket med sukkeret. Skjær til slutt inn de stivpiskede hvitene. Hell deigen over i en smurt og strødd rund form. Dekk med et smurt bakepapir. Kok i vannbad i ca 2 timer.

Hvelves før servering. Flamberes med sprit. Server gjerne med en vinsaus.

Internasjonale / England


Sum Oppskrifter 17 funnet


Det engelske kjøkken

Apple-pie

Bacon and eggs

Christmas-pudding

Eggekonjakk-saus

Engelsk kyllingpai

Jegergryte (Hunter´s Stew)

Muffins

Myntesaus (Mint-sauce)

Pai med brisler og sjampinjong (Aunt Nelly´s Mushroom Pie)

Plumpudding

Roastbeef

Rollmops

Rompunsj (Rum Punch)

Steak and Kidney Pie

Welsh Rarebit

Yorkshire-pudding

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen