Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kalvelever
salt
kvernet pepper
12 småløk
4 dl vann
1 ss smør
1 ts sukker
skall og saft av 1 lime
Hvitløkspuré
10 mandelpoteter
vann
1/2 dl fløte
2 fedd hvitløk
2 ss smør
1/4 ts grovmalt pepper
Rens kalveleveren for hinner under rennende lunkent vann. Tørk av leveren.
Skrell potetene og kok dem. Mos potetene og bland inn fløte og presset hvitløk. Smak til med salt og malt pepper.
Skjær leveren i tynne skiver. Strø på salt og pepper. Skivene grilles eller stekes hurtig på begge sider ca 2 minutter.
Kok løken i vann, smør, sukker, limeskall og limesaft.
Server grillet kalvelever med hvitløkspuré og glasserte løk.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot