Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g flatbiff av kalv
700 g grønne bønner
150 g smør
3 tomater
1 løk
3 hvitløkfedd
1 bunt persille
litt paprika
salt
yoghurt
Skjær kjøttet i biter, krydre med salt og paprika og brun det på alle sider i smøret. Ta det deretter opp.
Skrell og grovhakk løken. Skold og flå tomatene. Skjær tomatene i båter.
Brun først løken og så tomatene sammen med løkene.
Dryss melet i og rør forsiktig i gryten. Ha de grønne bønnene i gryten, dryss over med paprika og legg kjøttet øverst. Dryss hakket persille over, tilsett litt vann og la retten surre seg mør på svak varme i ca 20 minutter.
Tilsett så finhakket hvitløk og la retten surre i ytterligere 5 minutter. Spises sammen med yoghurt.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot