• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Gratinert spekeskinke med asparges

Småretter / Spekemat

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

200 g asparges, friske eller hermetiske
8 skiver spekeskinke

Saus:
2 ss smør
2 ss hvetemel
4 dl melk/aspargessaft
4 ss revet jarlsbergost
salt
pepper
muskat

Bruksanvisning

Fordel asparges på skinkeskivene og rull dem sammen. Legg i smurt, ildfast form.

Lag hvit saus ved å smelte smør, røre i mel og spe med melk (og kraft) til sausen er jevn og fin. Rør så inn revet ost og smak til med litt salt, pepper og muskat.

Hell sausen over. Stek ved 250 C i ca 15 minutter. Server med brød og salat.

Småretter / Spekemat


Sum Oppskrifter 23 funnet


Asparges og parmesanost i spekeskinke

Carpaccio med spekeskinke

Fenalår og poteter

Fiken i spekeskinke

Gratinert spekeskinke med asparges

Mozzarella med salamichips

Omelett med spekepølse

Rømmegrøt med skinke

Salamisnurrer

Skinke med hvite bønner og pastinakk

Skinke med roccula-salat

Skinke med urtekrem

Skinke og melon med sennepsvinaigrette

Spekemix druento

Spekeomelett

Spekepølse

Spekeskinke i pitabrød

Spekeskinke med couscous og fetaostsaus

Spekeskinke med carpaccio

Spekeskinke med fiken

Spekeskinke og appelsiner

Spekeskinke, lakesalting

Spekeskinke, tørrsalting

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen