• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Skinke med roccula-salat

Småretter / Spekemat

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

16 tynne skiver spekeskinke
2 bt roccula-salat
5 ss olivenolje
50 g fersk parmesan
8 nypoteter

Bruksanvisning

Vask og kutt potetene i tynne skiver. Vend i olivenolje med salt og pepper. Bak i ovn ved 175 C i 10-15 minutter, til de er møre, gylne og sprø.

Rens og vask salaten. Legg tynne skinkeskiver på en tallerken. Dander med poteter og roccula. Drypp over med god olivenolje og nykvernet sort pepper.

Småretter / Spekemat


Sum Oppskrifter 23 funnet


Asparges og parmesanost i spekeskinke

Carpaccio med spekeskinke

Fenalår og poteter

Fiken i spekeskinke

Gratinert spekeskinke med asparges

Mozzarella med salamichips

Omelett med spekepølse

Rømmegrøt med skinke

Salamisnurrer

Skinke med hvite bønner og pastinakk

Skinke med roccula-salat

Skinke med urtekrem

Skinke og melon med sennepsvinaigrette

Spekemix druento

Spekeomelett

Spekepølse

Spekeskinke i pitabrød

Spekeskinke med couscous og fetaostsaus

Spekeskinke med carpaccio

Spekeskinke med fiken

Spekeskinke og appelsiner

Spekeskinke, lakesalting

Spekeskinke, tørrsalting

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen