• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Semulegrøt

Tradisjonsmat / Grøt

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

8 dl melk
80 g (vel 1 dl) semulegryn
1-2 ss sukker

Bruksanvisning

Kok opp melken. Dryss semulegryn i under omrøring. La grøten koke under lokk i 15-20 minutter til grynene har jevnet melken og er møre. Tilsett sukker. Tilsett litt mer melk dersom grøten blir for tykk. Grøten tykner ved avkjøling. Hell grøten i en skål. Server semulegrøt romtemperert med rød saus.

Tradisjonsmat / Grøt


Sum Oppskrifter 82 funnet


Blandingsgraut fra Oppdal (Sør-Trøndelag)

Blåbærgrøt (Akershus)

Brødgraut (Nord-Trøndelag)

Brødgraut fra Sunnmøre (Møre og Romsdal)

Byggmelsgrøt (Akershus)

Byggraut (Sogn og Fjordane)

Byggrynsgraut (Sør-Trøndelag)

Byggrynsgrøt (Akershus)

Byggrynsgrøt (Hordaland)

Dylle fra Ål (Buskerud)

Eplegrøt (Akershus)

Eplegrøt (Møre og Romsdal)

Firkorngraut (Sogn og Fjordane)

Fløtegrøt (Hordaland)

Fløtegrøt fra Bamble (Telemark)

Fortånngraut fra Oppdal (Sør-Trøndelag)

Fortånnågraut fra Orkdal (Sør-Trøndelag)

Fruktgrøt (Møre og Romsdal)

Gammalgraut fra Høylandet (Nord-Trøndelag)

Grød for barselskoner i den tiden de var syge (Akershus)

Havregrøt (Hordaland)

Heilgrynsgraut fra Tydal (Sør-Trøndelag)

Hettgjort på stusse (Møre og Romsdal)

Hvetemelsgrøt (Vest-Agder)

Kvardagsgraut fra Hjørundfjord (Møre og Romsdal)

Lauspåssågraut fra Oppdal (Sør-Trøndelag)

Lurgraut fra Oppdal (Sør-Trøndelag)

Lørdagsgrøt (Troms)

Mjølkgraut fra Oppdal (Sør-Trøndelag)

Myssmørgraut (Hedmark)

Myssmørgrøt (Hordaland)

Mølsgrøt fra Nordmøre (Møre og Romsdal)

Mølsgrøt fra Orkdal (Sør-Trøndelag)

Mølsgrøt fra Soknedal (Sør-Trøndelag)

Nypegrøt (Akershus)

Nævagraut (Østfold)

Polentagrøt (Sør-Trøndelag)

Potet- og byggmelsgrøt (Aust-Agder)

Potetgrøt (Sogn og Fjordane)

Potetgrøt (Telemark)

Rabarbra- og sviskegrøt (Sogn og Fjordane)

Rabarbragrøt (Akershus)

Rabarbragrøt (Sogn og Fjordane)

Ripsgrøt (Møre og Romsdal)

Risengrynsgrøt (Hordaland)

Risengrynsgrøt (Sogn og Fjordane)

Risgraut (Sør-Trøndelag)

Russegrøt (Møre og Romsdal)

Rødgrøt (Østfold)

Rømmegraut fra Oppdal (Sør-Trøndelag)

Rømmegrøt (Finnmark)

Rømmegrøt (Nordland)

Rømmegrøt (Oslo)

Rømmegrøt fra eldre tider (Sogn og Fjordane)

Rømmegrøt fra Hardanger (Hordaland)

Rømmegrøt fra Lærdal (Sogn og Fjordane)

Rømmegrøt fra Slidre (Oppland)

Rømmegrøt med brunostslør (Rogaland)

Rømmegrøt over fisk (Sogn og Fjordane)

Saupgraut (Sogn og Fjordane)

Saupgrøt fra Oppdal (Sør-Trøndelag)

Semulegryngraut (Sogn og Fjordane)

Semulegrynsgrøt (Hordaland)

Skremelsvelling (Akershus)

Slåttegrøt (Akershus)

Smørgrøt (Akershus)

Smørgrøt (Vestfold)

Surmelksgrøt med semulegryn (Sogn og Fjordane)

Surost-grøt (Hedmark)

Sviskegrøt (Akershus)

Sviskegrøt (Nord-Trøndelag)

Sviskegrøt (Sogn og Fjordane)

Søst (Møre og Romsdal)

Talg-grøt fra Tynset (Hedmark)

Tyttebærgrøt (Akershus)

Tyttebærgrøt (Møre og Romsdal)

Vassgraut (Nord-Trøndelag)

Vassgraut (Sør-Trøndelag)

Vassgraut av hommel (Sogn og Fjordane)

Vassgraut med stropleaue (Møre og Romsdal)

Vassgraut med surmjølk (Sogn og Fjordane)

Vestlandsk rømmegrøt (Hordaland)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen