• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fransk fiskegryte

Fisk / Andre

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

400 g flyndre- eller torskefilet
3 tomater
1 liten squash
1 gul paprika
1 rød paprika
1 boks selskapserter
15 friske sjampinjonger
3 sjalottløk
1 dl hakket persille
1 ts timian
salt
pepper
2 1/2 dl créme fraiche

Bruksanvisning

Skjær fiskefileten i små biter og skjær grønnsakene i fine strimler. Varm opp en vid kasserolle med tykk bunn og ha i 3 ss olje og fres grønnsakene under omrøring ca 1 minutt.

Legg så i fiskebitene, og fortsett å frese noen minutter uten at det tar farge. Slå på cremé fraiche, kok opp og la det trekke ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper og avslutt med den finhakkede persillen.

Server gryten straks den er ferdig, med frisk salat og kokte poteter.

Fisk / Andre


Sum Oppskrifter 369 funnet


Abborsuppe

Akkar med erter

Akkarkaker

Akkaromelett

Appelsingjedde

Appelsinmarinert fisk

Bacalao

Bacalao gryte

Bacalao som i Kristiansund

Bacalhau Con Natas

Bacalo á la Vizcaina (Baskertorsk)

Bakt fisk med fennikel

Blandaball

Blandet fritert fisk

Blekksprut i pikant saus

Blekksprut i vinsaus

Blekksprut med hvitløk, chili og svart pasta

Bras i sur-søt saus

Brasert ål med salvie

Brasiliansk klippfisksalat

Breiflabb fra Vike

Breiflabb med bladgrønnsaker

Breiflabb med pinjekjernesaus

Breiflabb med soyasmør og bakt hvitløk

Breiflabb og and

Breiflabbfileter eller -skiver stekt i panne

Breiflabbspyd på grill

Bresert steinbit med grønn saus

Brun fiskesuppe

Bøkling i sennepssaus

Bøklingball

Bøklingform med eggestand

Bøklingpanne med smørfrest løk og kaviarfløte

Bøklingpanne med sopp

Dampet fisk på kinesisk vis

Dampet hyse

Dillsmørfylte abborfileter med passerte poteter

Eksotisk hval

Engelsk fiskegryte

Engelske fiskekaker

Fajitas med sjømat

Fin fiskefarse - grunnoppskrift

Fin Fiskegryte

Fin fiskepudding av lake

Finnmarksgryte av hval

Fisk i folie

Fisk i kjele

Fisk i persillesaus

Fisk i risrand

Fisk i sterk tomatsaus

Fisk med eggesaus

Fisk med kapers

Fisk som i Valencia

Fiskebenløse

Fiskeblokk med ost

Fiskebollelapskaus

Fiskeboller i hvit saus

Fiskeboller i karri

Fiskeboller i karrifat

Fiskeboller og reker i kaviarsaus

Fiskeboller på gjeddefarsen

Fiskebollermed godt følge

Fiskeburger

Fiskefarse av hyse

Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus

Fiskeform med ris

Fiskegrateng

Fiskegrateng med makaroni

Fiskegryte

Fiskegryte fra Marbella

Fiskegryte med blåskjell

Fiskegryte med fennikel

Fiskegryte med hvitløksaus (Bourride)

Fiskegryte med paprika

Fiskegryte med reker

Fiskegryte med ris

Fiskegryte med skalldyr

Fiskegryte med tomater

Fiskekabaret

Fiskekaker

Fiskekarbonader

Fiskekarbonader fra Møre

Fiskekraft

Fiskemår

Fiskepakker i rispapir

Fiskepanetter på indisk

Fiskepudding med ris

Fiskepudding på grønnsakseng

Fiskeragu

Fiskespyd som i Hellas

Five-Spice hyse

Fransk fiskegryte

Fritert abborfilet

Fritert akkar

Fritert blekksprut som i Hellas

Fritert gjørsfilet

Fritert harrfilet

Fritert hvitting med kryddersmør

Fritert sikfilet

Frityrstekt brisling

Frityrstekt fisk

Frityrstekt fiskefilet med sennepsmak

Frityrstekt hvalkjøtt

Frityrstekte brisling

Fylt akkar som i Portugal

Fylt blekksprut (akkar)

Fylt fisk med pepperrot

Fylt gjedde

Fylt hvittingfilet

Fylte fiskeruller

Fylte sardiner i vinblad

Gjedde i fløtesaus

Gjedde i form

Gjeddeboller

Gjeddefilet med nesle/spinat og gressløksmør

Gjeddekaker

Gjeddekaker og spinat med ostesaus

Gjeddemousse

Gjeddesufflé

Gjørs gratinert med urter og revet brød

Gourmetens abborfilet

Gratinert blekksprut

Gratinert fiskeanretninger

Gratinert gjedde på potetseng

Gratinert tunfisk

Gratinerte fiskefileter med sjampinjongfres

Griljert fisk

Grillede sardiner med grønnsaksalat

Grillet abbor

Grillet blekksprut

Grillet fisk med sesamsaus

Grillet gjørs med stuing av steinsopp

Grillet hvitting

Grillet hyse

Grillet klippfisk

Grillet klippfisk med tomatcoulis og stekt hvitløk

Grillet piggvar

Grillet sik

Grillet steinbit

Grillet uer i pita

Grilling av pir

Grillspyd med klippfisk

Grov fiskefarse - grunnoppskrift

Harr med eggerøre

Harr med einer

Harr med fløtegrøt

Harr med krydder

Harr med sennep og rødløk

Hel hvitting stekt i panne

Hel kokt fisk i ovn

Hel ovnsbakt fisk som i Marokko

Hel sik stekt i panne

Hel åbor stekt i panne

Helkokt piggvar i ovn

Helstekt piggvar med vanilje

Helstekt/grillet gjedde i folie

Hitraball

Hot ’n’ spicy

Hval i wok

Hvalbiff

Hvalbiff med bearnaise

Hvalgryte med sopp

Hverdagsgryte av hvalkjøtt

Hvitting i sennepssaus

Hyse i form

Hyse i sopp- og skalldyrsaus

Hysefilet i grønne blad

Hysefilet med grønnsaker

Hysekaker

Håbrann med grønnsaker

Håbrannsnitsel

Indisk klippfiskrett

Ingebjørgs blanda baill

Ingebjørgs saltfiskball

Inniball

Innkokt ål med sitron og sitronmelisse

Jahn Ottos suverene Bacalao

Kald tunfisk-tallerken

Karpe i grønt

Karpe med grønnsakgulasj

Karristuet tunfisk

Karryfisk

Katalansk fiskegryte

Kaviar av rognkjeks

Kaviar av sik

Klippfisk fra Lofoten

Klippfisk frest med tomater - Dagaa fra Tanzania

Klippfisk i mild chili-saus

Klippfisk i tomat

Klippfisk med grønn saus

Klippfisk med grønnkål eller mangold

Klippfisk med kikerter

Klippfisk med ris

Klippfisk på Biscaya-vis

Klippfisk på grillspyd

Klippfisk- og potetgrateng

Klippfiskboller

Klippfiskform

Klippfiskgryte

Klippfiskkroketter

Klippfiskpudding

Kokt breiflabb med blåskjell

Kokt fisk

Kokt gjedde med pepperrot

Kokt gjørs med eggesaus

Kokt harr

Kokt karpe

Kokt klippfisk med hvitløkmajones

Kokt lever

Kokt piggvar

Kokt salt sik med gulrotstuing

Kokt småsild med krydder

Kokt tørrfisk

Kokt ål

Kokt ål i persillesaus

Kokt ål i sennepssaus

Kolje med ansjos

Koljefarse i form

Koljefileter eller -skiver stekt i panne

Koljegryte

Koljekaker

Kristiansundsball

Krokodillebiff på grill

Kvitsøykomle i fiskesuppe

Livs Bacalao

Lutefisk

Lutefisk

Lutefisk i stekeovn

Lutefisk med sennepssaus

Luting av tørrfisk

Lyr i pose

Lysing med sider

Maki Sushi

Mandelpanert hyse

Marinert ansjos

Marinert gjørs

Marinert gråhaifilet

Marinert hvalstek

Marinert kveiteskiver på grillen

Marinert ovnsstekt kveite

Marinert sverdfisk

Marinert uerfilét i grillrist

Marinerte sardiner

Marokkanske fiskespyd med tomatsaus

Mesterkokkens gjedde

Mulle med vin- og appelsinsaus

Nero Wolfes klippfisk

Nigiri Sushi

Operakällarens strømming

Orientalsk fiskerett

Ostegratinert fisk

Ovnsbakt havkaruss

Ovnsbakt persillesei

Ovnsbakt piggvar

Ovnsbakt sik med spekeskinke

Ovnsbakt steinbit

Ovnsbakt vinterblanding

Ovnsbakte hvittingruleter

Ovnsbakte sardiner

Ovnskokt fisk i rømme med rekeris

Ovnskokt klippfisk

Ovnsstekt abbor med salt

Ovnsstekt red snapper med østersvinaigrette

Ovnsstekt ål

Ovnsstekte fiskefileter

Ovnstekt gjedde med grønnsaker

Ovnstekt lake med fløtesaus og hvitløk

Paleboller

Panert sik med sopp og bacon

Pensjonatets fiskespesial

Piggvar à la Normandie

Piggvar med pepperrot

Piratens sjøpanne

Plukkfisk

Provencalsk fiskeragu

Provencalsk tunfisk

Provencalske blekkspruter

Pyntet fiskesufflé

Red Snapper på Varacruz-måten

Ristet steinbit med urterømme

Rognpannekaker

Rød mulle fra Nice

Rødtungefilet på grov selleripuré

Rødvinsmarinert grytestek av hval

Røket ål med eggerøre

Røkt gjedde

Røkt kolje

Røkt koljerisotto

Røkt sik

Røkt sik på grønn seng

Safranfisk

Saltfiskball

Sesamgrillet hai

Sik med krydder

Sitronfisk i ovn

Sitronris med fisk

Sitrusmarinert hysefilet med middelhavspreg

Sjømannsål

Sjøtunge med anissmak

Sjøtunge med blåskjell

Sjøtunge med reker

Skreimølje

Smakfull grateng

Spansk fiskegryte

Sprøstekt fisk

Sprøstekt småabbor

Steinbit

Steinbit i folie med tangsalat

Steinbit i panne

Steinbit med appelsinsaus

Steinbit med fransk tilbehør

Steinbit med ingefærsaus

Steinbit på italiensk

Steinbitfrikassé

Steinbitsauté

Stekt fisk i ingefærsaus

Stekt fisk med dill- og sennepssaus

Stekt fisk med maispuffer

Stekt fisk med pikant saus

Stekt hvitting med kål og hvitløk

Stekt hvitting med mandler og sitron

Stekt hvitting med pepperrotpoteter

Stekt lake med smeltet hvitløksost på seng av rotgrønnsaker

Stekt steinbit med dampet kål

Stekt steinbit med reker og kapers

Stekt uer

Stekt ål

Stekte gjeddemedaljonger med poteter og sennepsfløtesaus

Store fileter kokt i ovn

Stuet abbor

Stuet fisk

Stuet ål fra Budapest

Svartgrillet fisk

Sverdfisk med tomater og sardeller

Syltet fisk

Tananger plukkfisk

Tandooristekt tunfisk med couscous salat

Tunfisk i grønn saus

Tunfisk i spinat

Tunfisk i tomatsaus

Tunfisk med grønnsaker

Tunfisk med hvitløk og chili

Tunfisk med løk

Tunfisk med paprika og poteter

Tunfiskbiffer neddynget i løk

Tunfiskboller

Tunfiskburger

Tunfiskcarpaccio

Tunfiskgryte

Tunfisktartar

Uer i krydret saus

Uer- og ørretrulade

Uerfilet

Uerpakke på grill

Ulke med purre og limesaus

Varmrøkt gjedde

Varmrøkt sik med potetsalat

Veneziansk brisling

Vergés fisk

Vesterålsk fiskepanne

Vinmarinert fiskefilet

Åborgryte

Ål i rødvinsaus

Ål i tomatsaus

Ål med traktkantareller

Ål og pigghå i tomat- og safrangelé

Ålesuppe

Ålgryte

Åpen tunfisklasagne

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen