Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kyllingfilet FYLL: 500 g hakket svinekjøtt 5 ss kremfløte finklippet gressløk salt nykvernet pepper olivenolje 10 salatblader - 2 pk frossen butterdeig (10 plater) 2 sammenpiskede egg - 2 dl tørket sopp eller 500 g sjampinjong eller kantareller smør eller margarin SAUS: 5 dl grønnsakbuljong 5 dl kremfløte evt maisennamel salt nykvernet pepper sukkerkulør evt litt portvin broccoli
Bløtlegg de tørkede soppene i vann i 5-6 timer, eller rens og skyll de friske soppene. Sett ovnen på 210 C. Bland det hakkede kjøttet, fløte, gressløk, salt og pepper, gjerne i kjøkkenmaskin. Surr fyllet i olje eller smør. Stek kyllingkjøttet lett i smør. Forvell salatbladene noen få sekunder i kokende vann. Ta dem opp og la dem renne av. Brett salatbladene ut og legg fyll og et stykke kyllingfilet på hvert. Rull bladene sammen til en liten pakke. Kjevle butterdeigplatene til ca 16 x 16 cm og skjær dem i to. Legg en kyllingpakke mellom to halve butterdeigplater, pensle kanten med sammenpisket egg og trykk kantene sammen med en gaffel. Riss et lite kryss med en skarp kniv i den øverste platen. Pensle med sammenpisket egg. Sett pakkene i ovnen og stek dem i 10-12 minutter. Surr soppen i smør. Varm opp buljongen til sausen. Tilsett kremfløte og smak til med salt og nykvernet pepper. Tilsett smøret fra soppen. Kok sausen litt inn. Jevn eventuelt med litt maisennamel utrørt i kaldt vann. Tilsett eventuelt litt sukkerkulør. Smak til med salt, pepper og eventuelt portvin.
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med kaldrøkt skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Bagett med røkelaks og parmesan
Ciabatta med ovnsbakte grønnsaker og chèvre
Fedon Lindbergs frokostblanding
Fransk toast med banan og lønnesirup
Fransk toast med kanel og bacon
Fylte krabbeskall som i Australia
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Hakkede reker på svartbrød med dill
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Kanapeer med fløteost og lakserogn
Kanapeer med fløteost og parmaskinke
Kanapeer med fløteost og røket laks
Kanapeer med fløteost og spekeskinke
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus
Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast
Krepsehaler med basilikummajones
Krutonger med morkler og asparges
Kryddersildrulade med rødbeter
Kyllingbryst med leverposteimouse
Laksemedaljonger med reker og asparges
Maiskaker med grillete tomater
Marinert paprika med artisjokk
Meksikansk kalkunburger med tortilla-chips
Ostesmørbrød med Worcestershiresaus
Pannekake med krepsehaler i hvitvinssaus
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Pita med reinskav og krydret fetaost
Potet- og chorizogryte på Rioja-vis
Ristet bagett med ost, løk og tomat
Ristet brødskive med balsamicoløk, sopp og camembert
Røde pepperfrukter med ostefyll
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkt makrell som kuvertanretning
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Sandwich med bacon, tomat, cheddar og spinat
Sandwich med skinke, brie, honning og sennep
Skinke med sherrystekt aubergine
Smørbrød med fetaost og ovnsbakt paprika
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Steinbitroulade med krabbe og pasta
Stekt sildefilet med tomatrøre
Stekte krabbekaker med tartarsaus
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte reker med lime og brent chilisalt
Tagliolini med muslinger og blåskjell
Toast med asparges og lun salat
Tørket oksekjøtt med olje og sitron
Usøtede pannekaker med kjøttfyll
Varme ostesnitter med rekepynt
Yakitori (kylling og grønnsaker på spyd)